Hlavní obsah

Inter přehrál Sienu a vede italskou ligu o čtyři body

MILÁN

Fotbalisté Interu Milán pokračují ve vítězném tažení italskou ligou. V sobotu doma porazili Sienu 2:0 a na prvním místě tabulky mají stále čtyřbodový náskok před AS Řím, který rovněž zvítězil, a to nad Bergamem.

Článek

Inter šel do vedení v jedenácté minutě, když Burdisso vstřelil již svou třetí branku za poslední týden. Ve středu se totiž argentinský obránce prosadil dvakrát v Italském poháru. Tentokrát mířil přesně hlavou po rohovém kopu Stankoviče.

Hosté mohli vyrovnat krátce po návratu z poločasové přestávky, jenže Frick neproměnil penaltu. A tak přišel trest v podobě potvrzení vítězství Interu z kopačky kanonýra Crespa. Ten se nejprve zbavil obránce, a pak obloučkem přehodil vybíhajícího brankáře.

Fotbalisté AS Řím sice první poločas zápasu s Bergamem nezvládli, ale nakonec zvítězili 2:1. Hosté šli do vedení po dvaceti minutách hry po trefě Zampagna, po přestávce ale zavelel k obratu kapitán Totti, který se dvakrát prosadil z pokutového kopu. Římané se tak odpoutali od třetího Palerma na pět bodů, ovšem mají o jeden odehraný zápas více.

Itálie - 14. kolo
Inter Milán - Siena 2:0 (11. Burdisso, 53. Crespo), AS Řím - Bergamo 2:1 (50. a 63. obě z pen. Totti - 20. Zampagna).
TABULKA

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.

Nejnovější články

NačítámNačíst další články