Hlavní obsah

LEGIONÁŘI POD LUPOU: Pegasův gól pro těhotnou manželku, porazil i Součka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Těší se na narození druhého dítěte, takže když rozvlnil síť soupeře, popadl balon, strčil ho pod dres a cumlal si palec. Útočník Tomáš Pekhart vyslal domů jasné gesto, navíc položil základ k výhře Legie Varšava nad Wislou Krakov (2:1). V analytickém hodnocení si vysloužil parádní známku 8,0, díky níž byl nejlepším českým legionářem víkendu. Porazil i Tomáše Součka z West Hamu a Jiřího Pavlenku z Brém.

Foto: legia.com

Jasné gesto kanonýra Tomáše Pekharta po gólové trefě.

Článek
Fotogalerie

Sbírá jeden gól za druhým. Tomáš Pekhart se posunul již na 91 branek, ke vstupu do Klubu ligových kanonýrů chybí zkušenému útočníkovi už jen 9 tref.

Podstatné pro 32letého útočníka je, že rodina je spokojená. Po pětiletém úsilí mu manželka Adéla porodila dceru Noelii Sarah, teď čekají druhé dítě.

„Jsme tak vděční, že k nám přichází další zázrak života. Už se nemůžeme dočkat, až budeme 4členná rodina," píše na sociální síti kanonýr s přezdívkou Pegas.

Pekhart má jeden mistrovský titul se Slavií a není bez zajímavosti, že po utkání 23. kola polské ligy byl vyloučen jiný exslávista Michal Frydrych z Wisly. Obě žluté karty inkasoval za nesportovní chování.

Pekhart s Frydrychem mají shodou okolností čtyři góly v sezoně, nejlepším českým střelcem v polské lize je s šesti brankami Tomáš Přikryl z Jagiellonie Bialystok.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.