Hlavní obsah

Rakouskem otřásá skandál. Fanoušek šňupal kokain z talíře pro mistra ligy!

Vídeň

Rakouský fotbal zažívá pořádnou ostudu. Příznivec Rapidu Vídeň se dostal k trofeji určené pro mistra bundesligy a přímo z ní šňupal kokain. Děsivé obrázky teď kolují internetem a funkcionáři jednoho z nejslavnějších celků v Rakousku marně hledají odpověď na to, jak se mladík k talíři pro mistra soutěže dostal. Informuje o tom server oe24.at.

Foto: TZ Österreich

Vrchol drzosti. Fanoušek šňupe kokain přímo z trofeje pro vítěze rakouské ligy.

Článek
Fotogalerie

Zveřejněné fotografie otřásly celým Rakouskem. Z obrázků je patrné, že bílý prášek může být tvrdá droga kokain a podle oslovených expertů je jasné také to, že mladík stojí uvnitř stadiónu Rapidu Vídeň. S největší pravděpodobností jde o jednoho z členů hooligans.

Zatím není jisté ani to, jak se mladík do útrob fotbalového stánku dostal. Spekuluje se však o tom, že jde o blízkého přítele jednoho ze starších členů předsednictva klubu. Fanoušek na fotografiích totálně znectil bundesligovou trofej a po jeho identitě už pátrají policisté.

Nejde však o jediný skandál, který v posledních dnech hýbe rakouským fotbalem. Obránce Dominique Taboga (31) z klubu SV Grödig byl nedávno obviněn z vydírání kvůli manipulacím s výsledky zápasů.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.