Hlavní obsah

Lewandowski byl velmi rozmazlený, říká bývalý spoluhráč z Bayernu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Už ve středu bude mít Bayern Mnichov možnost vyřadit Barcelonu z Ligy mistrů. O situaci Katalánců v nejprestižnější klubové soutěži promluvil Leon Goretzka, který zároveň poškádlil svého někdějšího kolegu a současného hráče Blaugranas Roberta Lewandowského.

Foto: Albert Gea, Reuters

Robert Lewandowski během zápasu Barcelony proti Villarrealu.

Článek

"V Bayernu byl Robert velice rozmazlený. V Lize mistrů se vždy dostal minimálně do osmifinále. V Barceloně to tak teď není," uvedl Goretzka s úsměvem na tváři. "Na minulosti už však nezáleží. Lewy je hráčem jiného týmu a my to musíme respektovat. On se aklimatizoval na život bez Bayernu a my si musíme zvyknout na hru bez něj," dodal.

Lewandowski naposledy vynechal play off Ligy mistrů v roce 2011, kdy ještě hájil barvy Borussie Dortmund. S mnichovským celkem však postoupil ze skupiny pokaždé.

Xaviho svěřenci ale již nemají po remíze 3:3 s Interem Milán postup ve svých rukou. Aby se probojovali do osmifinále, musejí nejen vyhrát zbylé dvě utkání, ale zároveň spoléhají na Plzeň a Bayern, že připraví Inter o body. Situace tak nasvědčuje tomu, že Barcelona se druhou sezonu v řadě objeví v nižší Evropské lize.

Reklama