Hlavní obsah

Čas na odplatu. Salahovi se vyplnilo přání pro finále Ligy mistrů

Útočníkovi Liverpoolu Muhammadu Salahovi se splnilo přání, aby se jeho tým utkal 28. května ve finále fotbalové Ligy mistrů znovu s Realem Madrid. "Bílý balet" zdolal po obratu ve druhém utkání semifinále 3:1 po prodloužení Manchester City a egyptský kanonýr vyhlíží odvetu za prohrané finále v roce 2018.

Foto: Phil Noble, Reuters

Mohamed Salah oslavuje gól v síti Manchesteru United.

Článek

Salah před čtyřmi lety v Kyjevě po ostrém zákroku Sergia Ramose nedohrál, hřiště opustil v slzách po půlhodině hry. "Reds" nakonec prohráli 1:3, dvěma góly rozhodl Gareth Bale.

"Musíme srovnat skóre," napsal Salah ve středu večer na twitter poté, co bylo jasno o druhém finalistovi. Liverpool si zajistil postup přes Villarreal už v úterý a nejlepší střelec Premier League vyslovil přání finálové reprízy hned po odvetě. "Chtěl bych hrát s Realem. Už jsme s nimi jedno finále prohráli, přál bych si odvetu," uvedl pro BT Sport.

Na obou stranách bude několik pamětníků čtyři roky starého souboje včetně dalších dvou střelců z kyjevského finále Karima Benzemy a Sadia Maného. Duel na stadionu Stade de France v Paříži je na programu 28. května.

Reklama

Související témata:
  Dortmund - Atlético dnes 21 : 00
20240416T21 : 00:00+0200
Dortmund vs. Atlético
Dortmund vs. Atlético
Dortmund
Atlético
  Barcelona - PSG dnes 21 : 00
20240416T21 : 00:00+0200
Barcelona vs. PSG
Barcelona vs. PSG
Barcelona
PSG
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NHL

Washington - Boston 2:0

Pastrňák vyšel v bitvě proti Ovečkinovi naprázdno. Boston ztratil naději na první příčku
NačítámNačíst další články