Hlavní obsah

FANTASY: Hned dva týmy mají v ideální sestavě maximální zastoupení! Věříme Citizens a PSG

Další kolo Fantasy Ligy mistrů je před námi. Nabídne souboje, v nichž nebude těžké určit favorita. Za největší kandidáty na vítězství pokládáme PSG, Manchester City a Bayern Mnichov. Uvidíme, jestli se Plzni podaří naše předpoklady vyvrátit. Pojďme se nyní podívat, kdo si vysloužil naší nominaci do sestavy.

Manchester City si pohodlně připíše další výhru

Článek

Tentokrát volíme hru na 4 obránce, jelikož věříme v čisté konto tří týmů. PSG po jednoznačné výhře s Anderlechtem je proti belgickému týmu velkým favoritem i v domácím utkání. Francouzský tým má v ideální jedenáctce maximální zastoupení, kromě brankáře Siriga věříme v další kvalitní výkon Thiaga Silvy a v útoku sázíme na Cavaniho, který by měl rozšířit svůj gólový účet.

V duelu mezi Citizens a CSKA Moskva není o favoritovi pochyb

Dalším favoritem je Manchester City, který přivítá na svém hřišti CSKA Moskva. V perfektní formě hraje Agüero a v naší sestavě nemůže tedy chybět, navíc mu svěřujeme i kapitánskou páku. V záloze ho doplní Silva a obranu vyztuží Kolarov.

Chelsea se úspěšně bránila útokům německého Schalke v předchozím kole, věříme, že i na domácí půdě nedovolí hostům skórovat. Do sestavy jsme zařadili Terryho a Ivanoviče, kteří by nejen měli přispět k čistému kontu, ale mohli by se prosadit i gólově - po standardní situaci.

Poslední volné místo v útoku je rezervováno pro Diega Costu, který se dělí o první místo ve střelecké tabulce španělské nejvyšší fotbalové soutěže s Cristianem Ronaldem. Útočník Atlétika Madrid by mohl proti trápící se Austrii Videň zopakovat výkon z minulého kola, v němž rakouskému týmu nasázel dva kousky. Na Plzeň čeká těžký úkol, který nezvládne. Do sestavy proto řadíme i dva zástupce Bayernu Mnichov. Při zranění Robbena, by se o útočné aktivity měla starat dvojice Kroos, Müller!

Reklama

Související témata: