Hlavní obsah

Limberský má průšvih, zápasnice ho přijela zkasírovat o 30 tisíc

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Plzeňská legenda David Limberský je ve fotbalovém studiu tradičním hostem, v odvetě play off Ligy mistrů ovšem dostal netradiční kolegyni. Martina Jindrová, zápasnice MMA, spěchala z Londýna nejen proto, aby fandila svojí Viktorce. Hodlá také zkasírovat populárního Limbu o 30 tisíc. Více už v našem videu.

Fotbalistům Plzně fandí dnes na stadionu i zápasnice MMA Martina Jindrová. Jak to tipuje? Video: Sport.cz

 
Článek

Během úterního odpoledne se vrátila z Londýna, kde bojovala v semifinále pyramidy prestižního podniku organizace PFL. Tam prohrála, tak věří, že radost bude mít aspoň večer na fotbale.

„Věřím ve výhru 2:1 a postup do Ligy mistrů. Pak by byl skvělý Liverpool," usmívá se Martina Jindrová, zápasnice MMA.

Postoupí Plzeň do základní skupiny Ligy mistrů, příspěvek z pořadu Přímák s Martinem VozábalemVideo: Sport.cz

Šéf Viktorie Adolf Šádek jí domluvil účast ve studiu O2 TV Sport. „Bude tam i Limba, takže bude zábava," těšila se Jindrová.

Také proto, že jí od fotbalisty kynul jistý zisk. Limberský ji totiž nestihl podpořit v Londýně, a tak by měl podle původní úmluvy zaplatit 30 tisíc korun. „Asi si ho rovnou zkasíruju..." varuje Jindrová.

Díky českému tandemu Souček - Coufal dostala lístky na víkendový zápas jejich West Hamu a poprvé sledovala na vlastní oči Premier League. „Bohužel prohráli 0:2, ale zážitek to byl náramný."

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články