Hlavní obsah

Nejdřív koleno, teď loket. Smolař Puyol bude Barceloně chybět dva měsíce

Barcelona
Aktualizováno

Fotbalista Barcelony Carles Puyol by mohl soutěžit o titul smolaře roku. Sotva si vyléčil zraněné koleno, vykloubil si loket a úterní duel na hřišti Benfiky Lisabon nedohrál. Čtyřiatřicetiletý obránce skončil v nemocnici a katalánskému celku bude chybět zhruba osm týdnů.

Foto: fcbarcelona.cat

Zraněný obránce Barcelony Carles Puyol se vrátí na trávník nejdříve začátkem prosince.

Článek

Barcelona sice na Estádio da Luz vyhrála 2:0, ztratila však svého kapitána. Katalánský celek ve středu potvrdil, že Puyol má vykloubený levý loket, zkušený obránce však nepůjde na operaci, nýbrž se podrobí konzervativní léčbě. Mimo hru bude zhruba dva měsíce a určitě tak vynechá ligové derby s Realem, které se hraje již tuto neděli na Nou Campu.

"Jsem zpět v Barceloně. Chtěl bych poděkovat všem, kteří se o mě v Portugalsku starali. Brzy budu zpátky připraven znovu podávat nejlepší výkony!" vzkázal Puyol svým fanouškům na sociální síti Twitter.

Čtyřiatřicetiletý stoper přitom na půdě Benfiky nastoupil poprvé po zranění kolena, jenže odehrál jen 76 minut. Při rohovém kopu dopadl z výskoku nešťastně na levou ruku, kterou si v lokti otočil. Z hřiště byl na nosítkách rovnou odvezen do nemocnice.

Reklama

Související témata:
  Bayern - Real Madrid dnes 21 : 00
20240430T21 : 00:00+0200
Bayern vs. Real Madrid
Bayern vs. Real Madrid
Bayern
Real Madrid