Hlavní obsah

Ramosovi ruply nervy. Po prohře s Bayernem napadl fotografa

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Fotbalisté Paris Saint-Germain jsou po úterní domácí prohře 0:1 s Bayernem Mnichov jednou nohou venku z Ligy mistrů. Že za tři týdny pojedou Pařížané k osmifinálové odvetě v bavorské metropoli v těžké pozici, ví i obránce Sergio Ramos. Španělský stoper se bezprostředně po nezdaru v Parku Princů omlouval potleskem domácímu kotli a pramálo pochopení měl pro dvojici fotografů, se kterou se během pozdravu fanouškům střetl.

Foto: Sarah Meyssonnier, Reuters

Hvězdný fotbalový obránce Sergio Ramos z PSG gestikuluje na sudího během osmifinále Ligy mistrů proti Bayernu Mnichov.

Článek
Fotogalerie

Obránce PSG nesl porážku 0:1 ve šlágru osmifinálového kola milionářské soutěže od Bayernu zřejmě velmi těžce. V repríze finále z roku 2020 se domácí fotbalisté dlouho trápili. V prvním poločase vystřelil aktivnější Bayern devětkrát, zatímco Pařížané zaznamenali jediný pokus.

Utkání rozhodl v 53. minutě bývalý hráč PSG Kingsley Coman a domácím se i přes několik slibných šancí v závěru duelu vyrovnat nepodařilo.

Frustrace z nepovedeného vystoupení hvězdami nabitého kádru PSG zřejmě zapříčinilo nechutné chování bývalého španělského reprezentanta Ramose, které zachytil na mobilní telefon jeden z diváků. O Ramose se při pozdravu fanouškům otřeli dva fotografové. Jeden z nich dostal od fotbalisty vyhubováno, druhý pak po odstrčení odletěl ze záběru.

Bývalý stoper Realu Madrid v Paříži působí od roku 2021. Na Santiago Bernabéu dnes šestatřicetiletý obránce strávil dlouhých 16 let. Po přesunu pod Eiffelovu věž ho trápilo zranění. V úterním duelu patřil ale jeho výkon k tomu lepšímu, s čím do utkání s bavorským gigantem parta kouče Christopha Galtiera vyrukovala.

Reklama