Hlavní obsah

Třetí místo Plzně by byla senzace, Slavia bude favoritem, reaguje fotbalový reportér na los

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

České kluby už znají své soupeře v základních skupinách evropských pohárů, a proto se tomuto tématu věnujeme také v pořadu Přímák. Největší pozornost logicky poutají soupeři Plzně v Lize mistrů, kde se Západočeši utkají s Bayernem Mnichov, Barcelonou a milánským Interem. „Nejvíc na tom je složité to, že ta skupina je tak vyrovnaná, že oni budou bodovat o ta dvě postupová místa a nikdo si nebude moct dovolit podcenit Plzeň a ztratit bod,“ upozorňuje Ondřej Zlámal ve fotbalovém studiu Sport.cz.

Jaké jsou šance Plzně na postup ze skupiny? Diskuse z pořadu PřímákVideo: Sport.cz

 
Článek

Plzeň by se však měla pokusit vybojovat alespoň třetí místo zajišťující účast v jarní části Evropské ligy. „Znamenalo by to obrovskou senzaci. Kdyby Plzeň postoupila ze třetího místa, znamenalo by to, že jeden z těch gigantů vypadne z evropských soutěží," reaguje fotbalový reportér.

Na úkor kterého klubu by mohli svěřenci Michala Bílka udržet pohárovou příslušnost? „Netroufnu si říct, kdo z nich bude mít tu nejslabší formu," odpovídá opatrně bývalý mluvčí Slavie.

Slavia bude favoritem, Slovácko doma uhraje body. Hodnotíme los Konferenční ligy v pořadu PřímákVideo: Sport.cz

Připomeňme, že v rámci Konferenční ligy se Slavia utká s rumunskou Kluží, tureckým Sivassporem a Ballkani. „Poprvé v historii je ve skupině kosovský klub. Určitě to bude dobrý tým, když se dostali do skupiny," varuje Zlámal.

Co jsme zaslechli o přestupu Vlkanovy do Plzně? Pasáž z pořadu PřímákVideo: Sport.cz

A Slovácko narazí na srbský Partizan Bělehrad, německý Kolín nad Rýnem a francouzské Nice. „Myslím, že doma uhrají body. Nepřijdou o možnost bojovat o postup hned. Věřím jím," povzbuzuje moravský celek Ondřej Zlámal.

Více najdete ve videích z pořadu Přímák. Celý pořad si také můžete přehrát jako podcast.

Reklama

Související témata: