Hlavní obsah

Doma jsme schopni potrápit každého, s vnoučaty se těšíme na Ronalda, říká bývalý kouč reprezentace

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Český národní tým čeká ve fotbalové lize národů souboj s Portugalskem, a tak se tomuto klání věnujeme také v Přímáku na Sport.cz. „Pro mě, a myslím, že i pro fanoušky, jsou tyhle zápasy za odměnu, že kluci vyhráli předtím ligu B a postoupil do áčka,“ pochvaluje si Ivan Hašek, který byl koučem národního mužstva roku 2009.

Těšíme se s vnoučaty na Ronalda. Zápas s Portugalskem řešíme v PřímákuVideo: Sport.cz

 
Článek

Portugalcům bude chybět Pepé, který na poslední chvíli vypadl z nominace, největší hvězda týmu, Cristiano Ronaldo, se navíc nepotýká s oslnivou formou v Manchesteru United.

Nastal ten správný čas silného soupeře porazit? „To si nemyslím. Když se podíváte na sestavu Portugalců..." reaguje Ivan Hašek a pokračuje. „Každý víkend koukám na Paris Saint-Germain a jsou tam tři hráči, Vitinho, Danilo, Mendes, to jsou top světoví hráči. a jestli tam jsou další, kteří hrají v Manchesteru City, Manchesteru United, AC Milan..." uvádí příklady.

Expert Pavel Mareš diskutuje v Přímáku o výkonech Jana Kuchty a jeho nominaci do národního týmuVideo: Sport.cz

„To jsou hráči - svět top - takže my, když s nimi uděláme dobrý výsledek, tak je to obrovský úspěch, oni jsou velkými favority," hodnotí Ivan Hašek.

Před utkáním je však optimistou. „Věřím klukům, že jsme doma schopni hrát s každým vyrovnanou partii a potrápit je," říká a dodává, že ve Edenu, kde se klání odehraje od 20:45, nebude chybět. „Jdu tam i s vnoučatama, těšíme se na Ronalda."

Jakou práci dělají fotbalisté po skončení kariéry? Některé příběhy vás možná zaskočí. Pasáž z pořadu PřímákVideo: Sport.cz

Více najdete v hlavním videu z pořadu Přímák, který si v kompletní podobě můžete přehrát nejen jako video, ale také formou podcastu.

Reklama