Hlavní obsah

Tragédie fotbalového reprezentanta. Útočníkovi zemřela pětiletá dcera, klub jí vzdává hold

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Někdy se může zdát, že fotbal je pro hráče vším. Ale není to tak, nejdůležitější v životě všech je stále zdraví jich samých a jejich nejbližších. Útočník francouzského Nantes Ignatius Ganago nyní prožívá zřejmě nejhorší chvíle v životě, kdy se musí vyrovnat s úmrtím své pětileté dcery Chloe. Klub mu vyjádřil plnou podporu.

Ilustrační foto.

Článek

Ganago ještě v neděli odehrál ligové utkání proti Lorientu, které Nantes vyhrálo 1:0 a s týmem se chystal na čtvrteční osmifinále Evropské ligy proti Juventusu. Jenže během přípravy se dozvěděl o nemoci své dcery, a tak rychle pospíchal do Kamerunu, aby jí mohl být nablízku. Na svém Instagramu si také změnil profilovou fotku na fotografii své holčičky.

Tým z nejvyšší francouzské ligy však v úterý na Twitteru oznámil tragickou zprávu. „FC Nantes truchlí. Fotbalový klub Nantes se s hlubokým zármutkem dozvěděl o úmrtí dcery našeho útočníka, Ignatia Ganaga," stojí na oficiálním účtu klubu.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Ganago Ignatius 9️⃣ (@ikg37)

Aktuálně třináctý klub Ligue 1 dodal, že na kamerunského reprezentanta velmi myslí a v této hrozné chvíli stojí za ním a jeho rodinou. Rovněž si na svých sociálních sítích změnil profilovou fotku na černou.

K tragické události se vyjádřil i Juventus, který k prohlášení připojil emoji se sepnutýma rukama. Ganagovi, který podle francouzského deníku L'Equipe nestihl k dceři dorazit včas, vyjadřují podporu i další kluby, včetně Lensu a Lyonu. Kondolenci zaslala i francouzská fotbalová federace.

Třiadvacetiletý kamerunský útočník do Nantes přestoupil během úvodu letošní sezony právě z Lensu a v dosavadních sedmnácti zápasech si připsal tři góly a stejný počet asistencí. Za reprezentaci odehrál doposud jedenáct utkání bez vstřelené branky.

Reklama

Související témata: