Hlavní obsah

Slavnému útočníkovi v Kataru ruply nervy. Před stadionem brutálně napadl muže s kamerou

Příjemné setkání s fanoušky se zvrtlo v agresivní útok. Někdejší slavný fotbalový útočník Samuel Eto'o nyní už v roli předsedy kamerunského fotbalového svazu navštívil na probíhajícím MS v Kataru pondělní osmifinálový zápas mezi Brazílií a Koreou (4:1). Při odchodu ze stadionu 974 v Dauhá neunikl pozornosti některých příznivců. Jeden z nich však nejspíš vyprovokoval legendu k fyzickému napadení.

Foto: Repro @LaOpinionLA

Bývalý fotbalista Samuel Eto'o napadl v Kataru muže s kamerou.

Článek

Video z incidentu pustil do světa server La Opinión a je na něm vidět, jak se u někdejšího kanonýra Barcelony, Interu Milán a Chelsea zastavuje skupinka fanoušků. Zdá se, že si Eto'o přízeň fanoušků a žádost o fotky zpočátku celkem užívá a je v dobré náladě.

To vše do doby, než se k němu přiblíží jeden muž s kamerou, který si s kamerunskou ikonou vyměňuje pár slov. Následuje střih ve videu a po něm i viditelná změna nálady, Eto´o se vrací na scénu a je už hodně naštvaný a onoho muže s kamerou se chystá konfrontovat.

Není jasné, co bývalého hráče, jenž má na šampionátu také roli ambasadora, tak popudilo, každopádně byl značně vytočený. Lidé v jeho okolí se mu snažili zabránit, aby si s původcem jeho hněvu vše vyřídil fyzickým střetem.

Foto: Archiv Samuela Eto'a

Bývalý hvězdný útočník Samuel Eto'o na tiskové konferenci.

K tomu ale nakonec došlo. Eto'o předkloněnému nešťastníkovi uštědřil drsnou ránu kolenem a poslal ho k zemi. Scéna vypadala dost brutálně, ale muž s kamerou se zvedl ze země a nejevil známky vážnějšího zranění. Došlo ještě na výměnu ostrých slov na dálku a tím incident skončil.

Eto´o ani kamerunský svaz zatím neposkytli žádné informace, které by událost vysvětlily.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

Sestřih osmifinálového utkání MS Brazílie - KoreaVideo: Česká televize

Reklama