Hlavní obsah

Bývalá hvězda braziského nároďáku měla údajně sexuálně obtěžovat hotelovou pracovnici

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Další sexuální skandál na obzoru? Brazilská fotbalová legenda Falcao čelí v devětašedesáti letech vážnému obvinění ze sexuálního obtěžování. Údajnou obětí jeho činu měla být hotelová pracovnice. Vážnost celé situace podtrhuje fakt, že Falcao rezignoval na jednu z nejdůležitějších pozic v brazilském klubu FC Santos.

Foto: Profimedia.cz

Bývalý brazislý fotbalista Falcao byl obviněn ze sexuálního obtěžování.

Článek

Hvězda mistrovství světa 1982, celým jménem Paulo Roberto Falcao je vyšetřován brazilskou policií, konkrétně oddělením specializujícím se na sexuální násilí. Poškozená žena tvrdí, že se o ni měl bývalý reprezentant kanárků otírat svým rozkrokem. Incidentu měl být přítomen jeden svědek a vše mělo být zachyceno bezpečnostními kamerami.

Bývalý skvělý defenzivní záložník všechna obvinění odmítá a tvrdí, že je nevinen. Falcaova rezignace však může v lidech vyvolávat přesně opačný dojem. Nutno však dodat, že podobné kroky se podnikají spíše z preventivního hlediska, aby se neuškodilo reputaci klubu.

Falcao strávil většinu kariéry v Brazílii, kde v nejvyšší lize nastupoval v dresu Club Internacional. Za něj odehrál 342 zápasů a vstřelil 58 branek. V roce 1980 se rozhodl přijmout evropskou výzvu a přesunul do italského AS Řím. V Evropě vydržel pět let, aby se následně stěhoval zpět do Sao Paula, kde o rok později ukončil kariéru. V reprezentačním dresu odehrál 34 zápasů a zúčastnil se MS ve Španělsku.

Po ukončení profesionální kariéry se dal na trenérskou dráhu a o zajímává angažmá neměl nouzi. Vedl národní týmy Brazílie a Japonska, na klubové úrovni koučoval mexického giganta Club América, či třeba svůj milovaný Club Internacional.

Reklama

  Bayern - Real Madrid dnes 21 : 00
20240430T21 : 00:00+0200
Bayern vs. Real Madrid
Bayern vs. Real Madrid
Bayern
Real Madrid