Hlavní obsah

Další rozruch kolem Ronalda. Pokračování v reprezentaci a napjaté vztahy s agentem

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Portugalská hvězda Cristiano Ronaldo stále vstřebává vyřazení ze světového šampionátu v Kataru. Po prohře s Marokem (0:1) neudržel slzy a hned se začalo spekulovat o tom, zda se jednalo o jeho poslední zápas v reprezentaci. Poslední zprávy však fanouškům dávají naději, že se v reprezentačním dresu ještě objeví. Co ale dále budí rozruch jsou jeho údajně napjaté vztahy s agentem Jorgem Mendesem, kterého prý kluby obcházejí a s nabídkami angažmá chodí přímo za Ronaldem.

Foto: Alessandra Tarantino, ČTK/AP

Plačící Portugalec Cristiano Ronaldo míří do šatny.

Článek

Záběry plačícího Ronalda obletěly svět. On sám přiznal, že jeho sen o zisku trofeje z mistrovství světa se rozplynul. Nabízela se otázka, zda čtvrtfinálový zápas s Marokem nebyl posledním v jeho reprezentační kariéře. Portugalská média však nyní přišla s tím, že Ronaldo je odhodlán v kariéře pokračovat a zaměřit se na EURO 2024 v Německu. V tu dobu už mu bude 39 let...

V tomto směru tedy má zřejmě portugalská hvězda jasno. Co stále však zůstává nejisté, je jeho klubová kariéra. Po opuštění Manchesteru United se stal volným hráčem, který bude moct 1. ledna podepsat novou smlouvu. Ale kde?

Hovořilo se o pohádkové nabídce ze Saúdské Arábie z klubu an-Nassr, jenže tyto informace dostávají trhliny. Nejistota kolem dalšího působení sedmatřicetiletého kanonýra prý narušuje vztahy i s jeho dlouholetým agentem Jorgem Mendesem, který jej zastupuje už téměř 20 let.

Mendes Ronalda zastupuje od roku 2003, kdy opustil Sporting Lisabon a přestoupil do Manchesteru United. V jejich vztahu to není poprvé, kdy se objevily spory. Vždyť za tu dobu prošli několika vzestupy a pády.

Ronaldovy finanční požadavky a také jeho věk Mendesovi rozhodně neulehčují práci ve shánění nového angažmá, pokud Ronaldo touží zůstat na evropské scéně. Vztahy zřejmě nahlodal i Antero Henrique, bývalý sportovní ředitel PSG a současný ředitel Katarské sportovní ligy, který oslovil podle španělského deníku AS Ronalda napřímo a obešel právě hráčova agenta.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

Sestřih čtvrtfinálového utkání MS Maroko - PortugalskoVideo: Česká televize

Budoucnost jednoho z nejlepších fotbalistů světa zůstává stále otevřená. Kam nakonec povedou Ronaldovy kroky?

Reklama

  Jablonec - Zlín dnes 15 : 00
20240420T15 : 00:00+0200
Jablonec vs. Zlín
Jablonec vs. Zlín
Jablonec
Zlín
  Karviná - Bohemians dnes 15 : 00
20240420T15 : 00:00+0200
Karviná vs. Bohemians
Karviná vs. Bohemians
Karviná
Bohemians
  Sparta - Ostrava dnes 15 : 00
20240420T15 : 00:00+0200
Sparta vs. Ostrava
Sparta vs. Ostrava
Sparta
Ostrava
  Teplice - Č. Budějovice dnes 18 : 00
20240420T18 : 00:00+0200
Teplice vs. Č. Budějovice
Teplice vs. Č. Budějovice
Teplice
Č. Budějovice
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články