Hlavní obsah

Dva góly a oslava ála Ronaldo! Krmenčík je v Indonésii opět při chuti

Změna působiště mu evidentně prospěla. Český útočník Michael Krmenčík se opět zapsal do střeleckých statistik. Indonéská Jakarta v rámci 8. kola domácí soutěž prohrávala proti Bhayangkaru o jednu branku, obrat ale zařídil právě vytáhlý útočník, který se v rozmezí necelých 40 minut prosadil hned dvakrát. Krmenčík si tak v ligové statistice polepšil na čtyři přesné zásahy.

Foto: instagram.com/persija

Michael Krmenčík oslavuje další branku v dresu indonéské Jakarty.

Článek

Persija Jakarta byla před zápasem v roli velkého favorita. Vstup do zápasu ale nevyšel nejlépe, již po jedenácti minutách hry se prosadil hostující Sulistyawan, na jehož zásah o dvě minuty odpověděli domácí. A byl u toho ve skvělé formě hrající Michael Krmenčík. Český reprezentační útočník si vyskočil na centr a i s přispěním tyče vyrovnal na 1:1. Následovala oslava ála Cristiano Ronaldo.

Z dílny devětadvacetiletého forvarda to ale nebylo vše. Krmenčík dal o sobě znovu vědět v úvodu druhého poločasu, kdy k němu po standardní situaci propadl míč a ránou pravým nártem chladnokrevně prostřelil brankáře. Pro Krmenčíka se jednalo o čtvrtou ligovou branku. Jakarta jednobrankové vedení nakonec dokázala ustrážit a po vítězství 2:1 se vyhoupla na průběžné páté místo tabulky.

Celé utkání v dresu Jakarty odehrál také zkušený obránce Ondřej Kúdela, který se po přesunu do Indonésie stal stavebním pilířem obranné linie. Po Krmenčíkově boku nastoupil v základní sestavě i českým fanouškům velmi dobře známý Júsuf Hilál, který po hodině hry střídal.

Reklama