Hlavní obsah

Fotbalistu roku zvolí i fanoušci

V únoru bude dekorován nový fotbalový král České republiky. Také letos bude vyhlášení ankety Tipsport Fotbalista roku spojeno se slavnostním televizním večerem, na obrazovkách se objeví 7. února. Naprostou novinkou letošního ročníku je kategorie, v níž rozhodne o nejlepším českém fotbalistovi svými hlasy veřejnost.

Foto: Jan Handrejch, Právo

Šéf českého fotbalu Ivan Hašek se těší na názor fanoušků.

Článek

Fanoušci mohou hlasovat pro svého hráče od pondělí 10. ledna do 5. února na webové stránce www.fotbalistaroku.cz. I jejich výběr vyhlásí v přímém přenosu známý fotbalový komentátor Jaromír Bosák, který bude průvodcem večera na ČT 1.

„Fotbal potřebuje nové impulzy, proto nás těší vznik nové ankety,“ pochvaluje si novinku předseda Českomoravského fotbalového svazu Ivan Hašek. „Jsem zvědavý, jaký má fanoušek pohled na naše hráče. Jeho názor je hodně důležitý,“ dodává Hašek.

Motivací pro hlasující v anketě Tipsport Fotbalista roku jsou atraktivní ceny, především letecký zájezd pro 2 osoby na kvalifikační utkání české reprezentace ve Španělsku či vstupenky na domácí utkání s úřadujícími mistry světa a Evropy. Výherci se mohou těšit třeba také na dresy a reprezentační oblečení od Pumy či kartony piva Gambrinus.

Reklama