Hlavní obsah

Hledá se komorník, zn. diskrétní. Ronaldo nabízí práci snů

Ohledně dalšího působení Cristiana Ronalda stále není rozhodnuto, přesto jeden z nejlepších fotbalistů světa plní titulky novin. Tentokráte však nejde o jeho sportovní úspěchy a neúspěchy, nýbrž o jeho osobní život. Objevily se zprávy o tom, že společně s přítelkyní Georginou shání do své vily v Portugalsku nové zaměstnance včetně kuchaře a komorníka, kterým nabízí pohádkový plat. Ti mu však musí zaručit velkou diskrétnost.

Foto: John Sibley, Reuters

Cristiano Ronaldo nabízí svým budoucím zaměstnancům pohádkový plat.

Článek

Ronaldova vila, za kterou zaplatil po přestavbě v přepočtu zhruba půl miliardy korun, se nachází zhruba 30 kilometrů od Lisabonu. Většinu roku v ní tak se svou rodinou kvůli svému vytížení netráví, proto hledá někoho, kdo se o ni bude během jeho nepřítomnosti starat.

Podle italského deníku Corriere della Sera shání celkem čtyři zaměstnance včetně kuchaře a komorníka, kterým nabízí měsíční plat ve výši šesti tisíc eur, v přepočtu tedy zhruba 145 tisíc korun. Od svých budoucích zaměstnanců však vyžaduje velkou diskrétnost.

Vila se rozkládá na téměř třech tisících metrech čtverečních, má tři patra a náleží k ní pozemek o výměře dalších téměř 600 metrů čtverečních. Luxusnímu sídlu náleží několik zahrad, venkovní i vnitřní bazén, posilovna, tenisový kurt či garáž pro více jak 20 aut. Mimochodem, Ronaldův vozový park se o Vánocích rozrostl o luxusní Rolls Royce za necelých 7 milionů korun, který mu darovala jeho přítelkyně.

Reklama