Hlavní obsah

Krvavý útok! V autobuse fotbalistů explodovala nálož, gólmana zasáhla střepina do obličeje

Chvíle hrůzy a strachu zažili fotbalisté brazilského profesionálního klubu EC Bahia, kterým v týmovém autobuse vybouchla nálož. Zraněno bylo několik hráčů, včetně gólmana Danila Fernandese, kterého střepina zasáhla do obličeje, těsně vedle oka. Na sítích se objevily fotografie po výbuchu, na kterých jsou vidět zakrvácená sedadla.

Foto: @ECBahia, Twitter

Zničený autobus EC Bahia.

Článek

Hráči fotbalového klubu EC Bahia byli na cestě k zápasu prvního kola regionálního mistrovství Copa do Nordeste s týmem Sampaio, když v tom v jejich autobuse explodovala nálož, která proděravěla boční stranu autobusu a rozbila několik oken.

Řada hráčů utrpěla zranění, jednalo se především o řezné rány na rukou. Gólman Danil Fernandes dopadl hůř. Střepina ho zasáhla do obličeje a těsně minula oko. Brankář musel být převezen do nemocnice.

Kdo za útokem stojí zatím není jasné. Je možné, že ho mají na svědomí nespokojení fanoušci klubu, jejichž motivem by mohla být frustrace ze sestupu jejich klubu do druhé ligy v minulé sezoně. Hráči týmu Bahia k zápasu se Sampaiou nakonec nastoupili, a i přes to, že zápas od 64. minuty dohrávali bez vyloučeného Patricka, vyhráli 2:0.

Reklama

Související témata: