Hlavní obsah

Messi slavil s Miami výhru před hollywoodským publikem

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Další skvostné představení argentinské legendy. Lionel Messi pomohl v nedělním utkání americké MLS dvěma asistencemi k vítězství Interu Miami 3:1 před zraky hollywoodských hvězd a dalších celebrit na hřišti Los Angeles FC. Floridský tým od příchodu Messiho ještě neprohrál.

Foto: Kirby Lee, Reuters

Lionel Messi měl zásadní podíl na další výhře Miami.

Článek

Messi má v Interu bilanci 11 gólů a osm asistencí. Jeho tým drží naději na účast v play off, osm zápasů před koncem základní části ztrácí na postup do vyřazovacích bojů osm bodů.

O výhru Interu na hřišti úřadujícího vítěze MLS Cupu se gólově postarali Facundo Farías, Jordi Alba a Leonardo Campana. Zápas sledovalo 22 921 fanoušků, což je rekord BMO Stadium, kde tým LAFC hraje.

Podle agentury AP také vstupenky na utkání vyvolaly jeden z největších zájmů za 27 let historie MLS. Podle portálu TickPick průměrná pořizovací cena lístků na tento zápas vylétla na 717 dolarů (16 tisíc korun), což je o 515 procent víc než 110 dolarů (2500 korun) před Messiho příchodem do Miami. Pro srovnání, lístky na koncert zpěvačky Beyoncé na losangeleském SoFi Stadium měly průměrnou pořizovací hodnotu 493 dolarů (11 tisíc korun).

Na kapitána argentinských mistrů světa a jednoho z nejlepších fotbalistů historie se přišli do hlediště podívat princ Harry, hollywoodští herci Leonardo DiCaprio, Owen Wilson, Edward Norton a spolumajitel LAFC Will Farrell nebo zpěvačka a herečka Selena Gomezová.

Messi vynechá příští zápas Miami s Kansasem kvůli reprezentačním povinnostem a měl by být Interu opět k dispozici v duelu s Atlantou.

Reklama

Související témata: