Hlavní obsah

Neuvěřitelná exhibice v podání bývalého hráče City a AC Milán!

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Tohle byl opravdu Super Mario se vším všudy. Italský fotbalista s ghanskými kořeny Mario Balotelli v závěru turecké ligy naplno dostál své přezdívce, když sestupujícímu Goztepe nasázel v dresu Demirsporu neuvěřitelných pět branek. Obzvlášť povedenou parádičku předvedl při poslední brance, kdy po sérii osmi rychlých přešlapovaček zakončoval rabonou.

Foto: @SofaScoreINT, Twitter

Mario Balotelli proti Göztepe zářil.

Článek

Jednatřicetiletý fotbalista si lepší závěr sezony z osobního pohledu asi nemohl přát.  Balotelli se v posledním zápase turecké Superligy mezi jeho Demirsporem a Goztepe prostřílel až na druhé místo v tabulce střelců. V rozmezí od 33. do 44. minuty vstřelil tři branky, ve druhém poločase během devíti minut skóroval ještě dvakrát a Demirspor zvítězil vysoko 7:0.

Kontroverzní bývalý hráč Interu a AC Milán, Liverpoolu či Manchesteru City na hřišti dominoval a při posledním gólu se nebál předvést svou „one man show," kterou možná i lehce soupeře zesměšnil, i když tato parádička se brání těžko.

Balotelli vstoupil po levé straně do pokutového území, předvedl kvapíkový taneček osmi přešlapovaček, které dokonale zmátly bránícího Atakana Ridvana Cankayu, a zakončení výstavní rabonou, tedy zadním kopem za stojnou nohou. Při této trefě snad muselo zaplesat srdce každého fotbalového fanouška.

Italský reprezentant, který za národní tým mezi lety 2010 až 2018 odehrál 36 utkání a vstřelil v nich 14 branek, zakončil svou první sezonu v turecké lize s 18 brankami jako druhý v tabulce střelců za vítězným Umutem Bozokem, který zvládl ještě o dvě trefy více.

Reklama

Související témata: