Hlavní obsah

Obrovská tragédie. Fotbalistu i další členy týmu rozdrtily dva kamiony

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Obrovské neštěstí, které vzalo život třem lidem, se odehrálo v okrese Chư Pưh ve Vietnamu. Během automobilové nehody zahynuli sedmadvacetiletý portugalský fotbalista místního týmu Hoang Anh Gia Lai Paollo Madeira Oliveira, klubový lékař a asistent trenéra. Řidič byl ve vážném stavu převezen do nemocnice.

Foto: Kim Jun-beom, ČTK/AP

Ilustrační foto

Článek

Podle informací portugalských médií všichni tři muži zemřeli na místě poté, co byl jejich vůz během dopravní nehody rozdrcen dvěma kamiony. Bližší podrobnosti k neštěstí zatím nejsou známy.

Tragédie se odehrála ve chvíli, kdy se Oliveira vracel spolu s dalšími členy týmu ze zápasu proti klubu Song Lam Nghe An.

"S obrovskou lítosti a smutkem jsme se dozvěděli o smrti našeho bývalého hráče Paolla Madeiry. Pozůstalým, rodině i přátelům vyjadřujeme naši upřímnou soustrast," napsal portugalský klub Farense, kde Oliveira před odchodem do Vietnamu působil.

Celá událost připomněla tragédii bývalého kapitána pražské Sparty a českého reprezentanta Josefa Šurala, který zahynul 29. dubna 2019 v Turecku při cestě ze zápasu.

Reklama

Související témata:
  1 : 0 Dortmund - PSG 1 : 0 dohráno
20240501T21 : 00:00+0200
Dortmund vs. PSG
Dortmund vs. PSG
Dortmund
PSG
  AS Řím - Leverkusen dnes 21 : 00
20240502T21 : 00:00+0200
AS Řím vs. Leverkusen
AS Řím vs. Leverkusen
AS Řím
Leverkusen