Hlavní obsah

Real chce sbírku hvězd doplnit o Vieiru

LONDÝN

Španělský fotbalový gigant Real Madrid není nijak spořivý. To už dokázal nákupem takových hvězd, jakými jsou Zidane, Figo, Ronaldo či Beckham. Navíc chce ještě letos madridský klub doplnit sbírku svých hvězd o tahouna anglického Arsenalu Patricka Vieiru. Francouzský středopolař se dosud v Londýně nedohodl na nové smlouvě.

Foto: Internet

Patrick Vieira

Článek

Šance, že 27letého kapitána Arsenalu získají, je podle Madridských zhruba poloviční. Na Highbury přesto panuje neklid, protože Vieira se zdráhá podepsat nový kontrakt a to vyburcovalo k aktivitě přední evropské celky.

"Určitě nejsme jediní, kteří ho chtějí. Patrick je výtečný hráč," prohlásil pro britský list Sun nový kouč Realu Carlos Queiroz, jenž Vieiru během svého 'asistentování' v Manchesteru dobře poznal. Právě United by společně s Liverpoolem či 'ruskou' Chelsea měly patřit k dalším velkým zájemcům o Francouzovy služby.

"Všechny ty spekulace jsou zbytečné. Vieira zůstane v Arsenalu. Hráč to potvrdil, stejně jako klub," ozývá se z nejvyšších rozhodovacích pater Arsenalu. Ale to jsou jen slova, pokud se Vieira nakonec rozhodne nepodepsat kontrakt, ztratí Kanonýři jeden ze základních kamenů případného úspěchu. A francouzská kolonie se začne drolit.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články