Hlavní obsah

Ronaldo na hostovačku? Slavia navázala spolupráci se saúdskoarabským klubem, fanoušci šílí

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Slávistický boss Jaroslav Tvrdík na svém twitterovém účtu v neděli informoval o tom, že se vydal na pracovní návštěvu do Saúdské Arábie. Při té příležitosti navštívil i finále španělského Superpoháru mezi Realem Madrid a Barcelonou (1:3). Jeho další příspěvek vzbudil ale daleko větší poprask. Tvrdík na něm totiž oznámil spolupráci s klubem an-Nasr, tedy s novým působištěm Cristiana Ronalda. A fanoušci se hned pustili do spekulací.

Foto: @JaroslavTvrdik, Twitter

Jaroslav Tvrdík navázal spolupráci se saúdskoarabským klubem an-Nasr.

Článek

„Těšíme se na spolupráci s an-Nasr," napsal šéf Slavie k několika fotografiím s představiteli saúdskoarabského klubu. Na jedné z nich jim dokonce předává podepsaný dres pražského celku.

Fanoušci spolupráci s novým působištěm slavné CR7 víceméně vítají a v komentářích už navrhují možné varianty jejího plnění. Nutno podotknout, že s velkou dávkou ironie. „Vyměnit Tecla za CR7. Hned," píše jeden. „Jestli budou chtít Standu za Ronalda, tak Nassrat," oponuje v legraci další.

„Třeba přátelák v Edenu za podmínky, že by hrál Ronaldo, by byl fajn," navrhuje další. Jiní navrhují Ronaldovi hostování v aktuálně druhém týmu ligové tabulky. Tvrdík dále nenaznačil, v čem bude spolupráce s lídrem Saudi League spočívat. Kdo ví, třeba se fanoušci pohledu na slavného Portugalce dočkají.

Reklama