Hlavní obsah

V Ďolíčku se uskuteční druhý ročník memoriálu Lukáše Přibyla

Praha

V neděli 13. října se ve vršovickém Ďolíčku uskuteční druhý ročník memoriálu Lukáše Přibyla, zesnulého bývalého ředitele Bohemians 1905. Na hřišti se objeví slavná jména jako Ivan Trojan, Jaromír Bosák, Antonín Panenka a v jednání je také příjezd nejlepšího střelce fotbalové reprezentace Jana Kollera. K tomu všemu je připravený další bohatý program pro děti a dospělé.

Memoriál Lukáše Přibyla.

Článek

Kromě autogramiády všech zúčastněných slavných osobností bude vrcholem odpoledního programu od 15 hodin utkání Realu Top Praha proti Staré gardě Bohemians v čele s prezidentem klubu Antonínem Panenkou.

Na hřišti se ale objeví další slavná jména jako Ivan Trojan, Jaromír Bosák, Robert Záruba, David Suchařípa. „V jednání je mnoho dalších osobností. Přijet by mohl i Honza Koller, tedy jestli ho doma pustí manželka. S trenérem Weberem jsem se domluvil na uvolnění Radka Šírla. Chci, aby přijeli i Radek Sňozík, či Marek Nikl," prozradil další jména Alexandr Smita, organizátor memoriálu.

Po utkání vystoupí i hudební kapely. „Účast potvrdily kapely Negativ, A.V. band, The Agony, což je ženská rocková kapela a Svojband," poodkryl další jména Smita. Další potvrzení přišlo od Aleše Brichty, který na náměstíčku v Ďolíčku také vystoupí.

Pro dospělé návštěvníky bude vstupné 50 Kč a veškerý výtěžek z akce půjde dvěma směry. „Jednu část chceme dát na Sdružení Verunka a druhou pro Klub nemocných cystickou fibrózou, kde je patronem Ivan Trojan. Jsem rád, že mi Bohemka vychází maximálně vstříc," dodal Smita.

Reklama