Hlavní obsah

Balotelli: Jsem v City kvůli gólům, ne úsměvům

MANCHESTER

Útočník Manchesteru City Mario Balotelli popřel dohady, že se chce vrátit do Itálie, protože si v Anglii nemůže zvyknout. Jeho zachmuřená tvář prý neznamená, že není v současném působišti spokojený. Britská média spekulovala o tom, že by dvacetiletý fotbalista mohl odejít do AC Milán.

Foto: Reuters

Mario Balotelli ještě v dresu Interu Milán.

Článek

"I když se neusmívám, tak jsem spokojený. Mám za to, že útočník má dávat góly. To je jeho práce. Proto se nesměju," uvedl Balotelli, který v úterý pomohl hattrickem k vítězství 4:0 nad Aston Villou, po němž mají fotbalisté City v tabulce Premier League stejně bodů jako vedoucí Manchester United.

"Jsem tady kvůli tomu, abych makal na tréninku. Chci být důležitou součástí týmu a výsledky se dělají na hřišti," řekl syn ghanských rodičů, který v létě přišel do anglického klubu za 24 miliónů liber z Interu Milán.

Podle kouče Roberta Manciniho může mít Balotelli potíže s adaptací na nové prostředí, ale nepotrvá to prý dlouho. "Asi se mu stýská, to přejde. Je mu dvacet, poprvé je od rodiny. To je normální, že mu chybí," uvedl trenér City.

Reklama

Související témata: