Hlavní obsah

Díaz po únosu rodičů znovu trénuje s Liverpoolem, záleží na něm, zda bude hrát

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Liverpoolský útočník Luis Díaz, jehož otce drží od konce minulého týdne v Kolumbii únosci, se podle trenéra Jürgena Kloppa sám rozhodne, zda nastoupí do nedělního utkání anglické ligy proti Lutonu. Z nominace na minulý zápas šestadvacetiletého fotbalistu kvůli rodinné situaci vynechal. Od středy Díaz znovu trénuje s týmem.

Foto: Carl Recine, Reuters

Luis Diaz se vrátil do tréninku Liverpoolu

Článek

„Počkáme a uvidíme, jak na tom je. Z toho budeme vycházet. Do ničeho ho nutit nebudeme, Není to na nás,“ řekl Klopp novinářům k případnému Díazovu startu. „Když je s klukama, je v pohodě, ale je vidět, že toho moc nenaspal,“ uvedl německý kouč.

Uneseni byli oba Díazovi rodiče, matka však byla záhy při záchranné akci osvobozena. Podle kolumbijské vlády stojí za únosem levicová guerrilová skupina Národní osvobozenecká armáda. Její příslušníci se podle zpráv médií chystají fotbalistova otce v brzké době ze zajetí propustit.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.