Hlavní obsah

Hodil Rooney 30 tisíc liber do kanálu? Vlasy mu po transplantaci nerostou

BOSTON

Ukázal se na autogramiádě s americkými fanoušky v Bostonu, fotografové zachytili detail jeho hlavy a fotbalová Anglie se mu v tu ránu směje: "Wayne, bylo těch třicet tisíc liber za transplantaci vlasů vynaloženo skutečně rozumně?!" Jak se totiž zdá, vlasové štěpy se na hlavě ostrovního idola Wayena Rooneyho neujaly a bujná hříva na hlavě mu zřejmě nevyroste.

Foto: Charles Krupa, ČTK/AP

Rooneyho fotografie z pondělní autogramiády v Bostonu dokazuje, že se transplantace vlasů příliš nepovedla.

Článek

Na rovných třicet tisíc liber přišla hvězdu Manchesteru United Wayna Rooneyho transplantace vlasů, kterou podstoupil počátkem minulého měsíce na specializované londýnské klinice Harley Street. Když ji po dvou dnech opouštěl, hrdě se pochlubil, že je s výsledkem nadmíru spokojen.

Na sociální síť Twitter dokonce umístil svou fotografii s nastřelenými vlasy.  „Ahoj všichni, tohle je moje hlava. Dávám jim několik měsíců na to, aby vyrostly. Pořád to ukrutně bolí, ale to je normální,“ okomentoval Rooney svou fotografii.

Wayne Rooney s nastřelenými vlasyfoto: www.trwitter.com

„Nechtěl jsem být prostě v pětadvaceti plešatý,“ svěřil se dodatečně a jeho manželka Coleen přidala, že šlo čistě o rozhodnutí Wayna a ona ho do ničeho nenutila.

Rooney si pochopitelně zaplatil nejmodernější metodu vlasové transplantce, při níž jsou vzadu na hlavě odebrány kožní štěpy s vlasovými folikuly, jež jsou rozděleny na miništěpy a ty pak jehlou vloženy do milimetrových rýh vyfrézovaných v kůži vpředu na hlavě. Samozřejmě při lokálním umrtvení.

Tohle všechno Rooney podstoupil, třicet tisíc zaplatil, ale výsledek je víc než nejistý. Když se totiž představil na začátku amerického turné v Bostonu na autogramiádě s tamními fanoušky, zdálo se, že se transplantace zřejmě nepovedla a implantované vlasové folikuly se neujaly. Rooney má vlasů ještě méně než dřív...

Dotázaní odborníci na transplantaci vlasů sice tvrdí, že Rooney má zachovat klid, neboť může trvat až devět měsíců, než vlasy začnou růst, na ostrovech si však z hvězdy Manchesteru United utahují.

"Třicet tisíc liber hodil do kanálu. Za ty peníze by pořídil luxusní dovolenou a spoustu opalovacího krému na plešatou hlavu," škodolibě poznamenává bulvární tisk.

Reklama

Související témata: