Hlavní obsah

Kuijt je dalším okradeným fotbalistou Liverpoolu

Nizozemský reprezentant Dirk Kuijt je v krátké době už pátým fotbalistou Liverpoolu, který byl vykraden. Zatímco se v minulém týdnu připravoval s národním týmem na evropskou kvalifikaci, zloději navštívili jeho luxusní dům ve čtvrti Woolton. Jaké škody Kuijtovi napáchali, britská média neuvedla.

Článek

Ve stejné situaci se za poslední rok a půl ocitli i čtyři jeho spoluhráči. Série krádeží začala v červnu 2006 u brankáře Jerzyho Dudka, po něm následovali obránci Daniel Agger, útočník Peter Crouch a naposledy před šesti měsíci další gólman Pepe Reina.

Dudek byl v době krádeže na dovolené v rodném Polsku, Agger a Crouch měli nezvané hosty během pohárového zápasu na hřišti Galatasaraye Istanbul a nic netušící Reina zase ve stejné době likvidoval šance Chelsea v květnovém semifinále Ligy mistrů. Všichni přišli o šperky, fotbalové trofeje a Dudek s Reinou i o porsche.

Podle dostupných informací liverpoolská policie vypátrala loni v prosinci zloděje z Dudkova domu. Muž, který měl na svědomí i jiné krádeže, byl odsouzen na dva a půl roku do vězení.

Reklama

Související témata: