Hlavní obsah

Mladý útočník Manchesteru United Greenwood byl znovu zatčen

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Fotbalista Manchesteru United Mason Greenwood byl obžalován z pokusu o znásilnění, z nátlakového chování a napadení v souvislosti s podezřením z útoku na přítelkyni. Jednadvacetiletý útočník byl v sobotu také zatčen za porušení podmínek kauce. Před soud v Manchesteru má předstoupit v pondělí.

Útočník Manchesteru United Mason Greenwood

Článek

Greenwood byl poprvé zadržen v lednu poté, co jeho tehdejší přítelkyně Harriet Robsonová na sociální síti instagram zveřejnila záběry zranění, která jí fotbalista údajně způsobil.

Tři dny poté byl Greenwood propuštěn na kauci. Vedení United následně fotbalistu, jenž si v roce 2020 zahrál jednou za anglickou reprezentaci, až do odvolání vyřadilo z kádru.

"Státní zastupitelství dnes zmocnilo policii v Manchesteru k tomu, aby obžalovalo Masona Greenwooda z pokusu o znásilnění, nátlakového chování a napadení vedoucího k ublížení na zdraví. Všechny tři body se týkají stejné žaloby," uvedla státní zástupkyně Janet Potterová.

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj hostí města Praha a Ostrava.

Nejnovější články

NačítámNačíst další články