Hlavní obsah

Při zápase anglické ligy létaly pěsti. Fotbalista napadl soupeře a rozhodčího, dostal vyhazov

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Londýn/Praha

Na fotbalových zápasech to někdy pořádně vře. Jak v hledišti, tak přímo na hřišti. Jinak tomu nebylo ani při zápase deváté anglické fotbalové ligy mezi týmy Dorking Reserves a Epsom & Ewell. Jeden z hráčů hostů nebyl spokojen s udělením červené karty a vystartoval po rozhodčím. Protihráče, který se ho snažil chránit, udeřil pěstí, ale ránu nakonec schytal i sudí.

Foto: Give Me Sport

Rvačka během zápasu deváté anglické fotbalové ligy.

Článek

Dorking vedl 3:0, když v polovině druhého poločasu rozhodčí udělil hráči hostujícího týmu červenou kartu. Toho to značně rozlítilo a se sudím si to chtěl zřejmě vyříkat i ručně. Fotbalisté domácích se jej snažili bránit, ale rozlícený hráč kolem sebe začal rozdávat rány.

Rozhodčí začal couvat, ale vyloučený fotbalista jej začal pronásledovat. Cestou mydlil jednoho soupeře za druhým. Nakonec se ho podařilo ze hřiště vyvést. Klub Epsom & Ewell později vydal prohlášení, ve kterém se omlouvá funkcionářům a hráčům Dorkingu.

„Takové chování v našem klubu nebudeme tolerovat a scény z dnešního zápasu nás mrzí," uvádí s tím, že dotyčný hráč byl s okamžitou platností propuštěn. „Rádi bychom poděkovali Dorkingu za jejich dnešní pohostinnost a znovu se omluvili... Podobné jednání nemá ve fotbale ani ve společnosti místo," dodal klub. Celý incident vyšetřuje i policie.

Reklama

Související témata: