Hlavní obsah

To je vtip?! Novou šéfkou fotbalové Chelsea se stala hudební manažerka hvězd

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ve vedení fotbalové Chelsea po prodeji klubu ruským oligarchou Romanem Abramovičem nezůstal kámen na kameni. Blues koupilo konsorcium vedené americkým investorem Toddem Boehlym, který se stal zároveň i předsedou a dočasným sportovním ředitelem. Na začátku týdne byl oznámen odchod Petra Čecha z funkce poradce technického a sportovního úseku a nyní přišla další změna. Do vedení Chelsea se dostala významná americká hudební manažerka a novinářka Barbara Charoneová.

Foto: thesun.co.uk

Barbara Charoneová, hudební manažerka, novinářka a také členka představenstva fotbalové Chelsea.

Článek

Velký třesk, kterého se mnozí z fanoušků obávali, ve vedení fotbalové Chelsea opravdu nastal. Po převzetí klubu americkými majiteli nezůstal kámen na kameni a v představenstvu týmu, který dvakrát ovládl Ligu mistrů, působí lidé, kteří doposud byli pouhými fanoušky.

Jednou z členek je i sedmdesátiletá Barbara Charoneová, hudební novinářka a manažerka. Ta v divokých 70. letech pracovala s bouřliváky z Rolling Stones, poté zastupovala například Maddonu, Roda Stewarta či Keitha Richardse. V roce 2000 spoluzaložila PR hudební agenturu MBC, mezi jejíž klienty patří i např. Depeche Mode, Foo Fighters nebo Christina Aguilera.

Foto: @_notsoccer, Twitter

Jedním z šéfů ve fotbalové Chelsea je i sedmdesátiletá hudební manažerka Barbara Charoneová.

Je však dlouholetou fanynkou Blues a pravidelně se vydává na stadion Stamford Bridge, aby podporovala své oblíbence. V 90. letech se podílela i na vzniku písně Blue Day, která hrála hráčům Chelsea během finále FA Cupu v roce 1997.

„Chtěli získat na palubu dva fanoušky. Chtěli ženu a oslovili mě, takže jsem nad tím vůbec nepřemýšlela," řekla Charoneová s tím, že se na novou výzvu nesmírně těší. V klubovém představenstvu spolu s ní bude působit ještě například Jonathan Goldstein, generální ředitel společnosti Cain International, a také sloupkař deníku The Times Daniel Finkelstein.

Reklama

Související témata: