Hlavní obsah

VIDEO: Evra si užil sexuálního harašení, na Tottenhamu mu sahala fanynka pod trenýrky

Francouzský legionář ve službách Manchesteru United Patrice Evra si v posledním kole Premier League užil na White Hart Lane sexuálního harašení. V duelu, v němž po souboji u postranní čáry nuceně vyběhl do prvních řad mezi diváky, mu jedna z fanynek zkoušela sáhnout pod trenýrky.

Osahávání Patrice Evry

 
Článek

Ostře sledovaný duel mezi Tottenhamem a Manchesterem United, který po remíze 2:2 skončil dělbou bodů, přinesl nejen čtyři branky, spoustu nesmlouvavých soubojů a dobrý fotbal, ale i několik úsměvných situací.

K té nejkurióznější došlo v momentě, kdy Brazilec ve službách Spurs Paulinho bojoval o míč u postranní čáry s Francouzem Evrou tak vehementně, že hostujícího hráče donutil k spásným skokům mezi diváky. Na White Hart Lane si totiž zakládají na tom, že tribuny začínají hned u trávníku a publikum má tudíž s hráči bezprostřední kontakt.

Tentokrát ovšem došlo ke kontaktu tělesnému, neboť jedna z fanynek využila úprku Evry k tomu, aby mu sáhla pod trenýrky. Francouzský legionář se ovšem bavil a reagoval na sexuální harašení úsměvem.

Reklama

Související témata: