Hlavní obsah

VIDEO: Fotbalisté Arsenalu baletili, Rosický si zahrál jen kompars

Londýn

V Arsenalu zřejmě nevědí zhola nic o hudebních sklonech českého fotbalového legionáře Tomáše Rosického, který se s kytarou dokáže na pódiu odvázat stejně jako s míčem na trávníku. Jinak by se totiž nemohlo stát, že by ho při natáčení nového reklamního spotu pro francouzskou automobilku Citroën nechali dělat jen kompars. Těžko předpokládat, že by Rosický baletil jako jeho spoluhráči, ale nějaké kytarové sólo klidně vystřihnout mohl.

Fotbalisté Arsenalu při baletu

 
Článek

Pojí se červená a bílá, tedy barvy, která vyznává jak Arsenal, tak i Citroën, pojítkem je i francouzský kouč Arséne Wenger na trenérské lavičce londýnského klubu, hlavně je však spojuje marketinkové partnerství. Proto žádný div, že v nejnovějším reklamním spotu francouzské automobilky vystupují čtyři hráči Arsenalu  - polský gólman Szczesny, Kamerunec Song, Francouz Sagna a spolu s nimi talentovaný mladík Oxlade Chamberlain.

Není to ovšem reklama ledajaká, protože fotbalisté v ní musí baletit s balerinami Anglického národního baletu. Úkolu se údajně zhostili na výbornou a ještě se přitom náramně bavili. „Zase až takový problém to pro ně nebyl, protože v baletu, stejně jako ve fotbale je důležitá síla, odvaha a udržování rovnováhy. A všechny tyto vlastnosti v sobě naši hráči mají," chválil fotbalisty Vinai Venkatesham, jenž je v Arsenalu šéfem pro globální partnerství.

Jen mimochodem - pár dnů po natáčení prokázali zmiňované vlastnosti fotbalisté Arsenalu i na hřišti, kde v ostře sledovaném šlágru porazili 1:0 Manchester City. Zvláštní chválu si vysloužil polský legionář Szczesny... V duelu s Citizens zářil, při natáčení na sebe upozorňoval nejen jako nadaný tanečník, ale i moc dobrý klavírista.

Ostatní hráči Arsenalu včetně trenéra Wengera a kapitána české reprezentace Tomáše Rosického se museli spokojit jen s rolí komparsu obdivujícího nový model Citroënu DS5.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články