Hlavní obsah

Zažil jsem v Anglii, že trenér dal hráči hlavičku, vzpomíná Černý. O koho šlo?

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Radek Černý ve fotbalovém pořadu Premier Class vzpomněl na divokou historku ze svého angažmá v Anglii. Někdejší gólman Slavie si na Ostrovech zachytal za Tottenham a Queens Park Rangers. Právě ve svém druhém londýnském angažmá byl svědkem, jak trenér napadl hráče.

Trenér tak vybouchl, že dal hráči hlavičku, vzpomíná Radek Černý na incident v Anglii.Video: Sport.cz

 
Článek

„Já jsem v Queens Park Rangers měl trenéra, byl to Ir, nechci ho jmenovat..." začíná trenér brankářů Slavie historku, která se zřejmě týká severoirského kouče Jima Magiltona.

„Ten tak vybouchl, že jednomu hráči dal v kabině hlavičku. Samozřejmě byl druhý den odvolán," dodává Černý.

Připomeňme, že o případu se ve Velké Británii skutečně psalo v médiích, přestože klub oficiálně uvedl, že Magilton skončil po vzájemné dohodě. Napadeným měl být maďarský záložník Ákos Buzsáky. Magilton od té doby v anglických soutěžích nepůsobil. Další štace měl v Irsku, dále u reprezentační jednadvacítky Severního Irska a jednu sezonu strávil v australském Melbourne Victory.

Premier Class s Radkem Černým.Video: Sport.cz

V pořadu došlo také na údajné konflikty kouče Nuna Espirita Santa s hráči Tottenhamu. Více ve videu z pořadu Premier Class, který připravuje redakce Sport.cz.

Reklama