Hlavní obsah

VIDEO: Čech chystá na evropském šampionátu dva koncerty. V bráně i za bicími

Praha

Nejen ve fotbalové bráně, ale i za bicími bude během evropského šampionátu koncertovat gólman české fotbalové reprezentace Petr Čech. Sám si sice do Vratislavi poveze v neděli jen rukavice, helmu a kopačky, bubny a bicí však dorazí za ním, neboť 10. června vystoupí v Českém domě na koncertu se svou skupinou Eddie Stoilow.

Petr Čech hraje na bicí

 
Článek

Bude to pecka. Nejlepší gólman světa a za bicími během šampionátových bojů. Po pátečním úvodním zápase proti Rusku totiž v neděli 10. června usedne Petr Čech za bicí a společně s kapelou Eddie Stoilow bude koncertovat v Českém domě ve Vratislavi.

"Hudba mě vždycky nesmírně bavila a hra na bicí je při psychicky náročném účinkování v bráně balzámem na duši. Proto jsem rád, že jsem našel v Eddie Stoilow partu, jež mě vzala mezi sebe a díky které si mohu hudbu vychutnat naplno. Už se nemohu dočkat, až spolu koncert odehrajeme," svěřoval se Petr Čech.

Skupina ho lákala i na letní koncertní šňůru na vybraných open air akcích, jako je třeba festival Mezi ploty, Rock For People, Benátská noc, JamRock, Loket Amfiteátr, ale té se Čech vzhledem k evropskému šampionátu a následné přípravě v Chelsea zúčastnit nemůže, zato na přípravě nového cédéčka, které vyjde u příležitosti desátého výročí existence skupiny, v rámci svých časových možností participuje.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články