Hlavní obsah

Neuvěřitelná scénka: Nevíš, kdo já jsem? Hvězda slavila historické vítězství, ochranka ji zbila

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Historický moment se neobešel bez hodně skandálního momentu. Na triumf domácího hráče čekali fanoušci podniku Canadian Open dlouhých 69 let. Nekonečné čekání na domácího šampiona zlomil až nyní golfista Nick Taylor, který tak získal svůj třetí titul na okruhu PGA. Šťastný moment ale pokazil člen ochranky, který bezprostředně po triumfu napadl Taylorova krajana a přítele Adama Hadwina.

Foto: Andrew Lahodynskyj, ČTK/AP

Adam Hadwin byl během oslavy napaden jedním z členů ochranky

Článek

Je rozhodnuto. Nick Taylor v rozstřelu poráží Tommyho Fleetwooda a oslavy mohou vypuknout naplno. Spolu s fanoušky pětatřicetiletého golfisty slaví i Taylorův krajan a přítel Adam Hadwin, který šampiona i jeho caddyho kropí na oslavu šampaňským.

Pro jeho jednání však nemá žádné pochopení člen místní ochranky, který v domnění, že jde o neposlušného fanouška, sráží 75. golfistu světa a bývalého vítěze PGA Tour nekompromisně k zemi. Skolenému Hadwinovi okamžitě přispěchal na pomoc Taylorův caddy, který se snaží celou situaci urovnat.

Vše se naštěstí brzy vysvětlilo, napadený golfista neutrpěl kromě bezprostředního seznámení se s perfektně střiženým greenem žádnou újmu a mohl tak spolu se svým přítelem a fanoušky oslavit triumf svého krajana.

"Nevím, co říct. Titul je pro všechny domácí kluky tady. A pro moji rodinu. Je to neuvěřitelný pocit," dodal šampion.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.