Hlavní obsah

Před závěrečným kolem golfového Masters vede Koepka o dvě rány před Rahmem

Finále golfového Masters nabídne na hřišti v Augustě souboj zástupce kritizované nové série LIV Golf a hráče tradiční PGA Tour. I po třetím kole turnaje major se drží v čele Američan Brooks Koepka, jenž je jedním z přeběhlíků, k dobru má stále dvě rány před Španělem Jonem Rahmem.

Foto: Jonathan Ernst, Reuters

Brooks Koepka během Masters.

Článek

V dohrávaném programu třetího kola, které v sobotu opět narušil déšť a silný vítr, se vedoucí dvojici přiblížil Viktor Hovland. Nor zahrál pět birdie za sebou a na lídra nyní ztrácí tři rány.

Turnaj na podmáčeném hřišti Magnolia Lane dnes pokračoval už bez hvězdného Tigera Woodse, jenž se do dohrávky třetího kola ze zdravotních důvodů nezapojil. Američan, který v roce 2021 při vážné autonehodě málem přišel o nohu, dnes oznámil, že kvůli problémům s patní ostruhou odstoupil.

Bezprostředně po dohrání třetího kola začalo v Augustě finálové dějství a pořadatelé předpokládají, že se stihne dohrát do setmění. Nový majitel zeleného saka by tak měl být znám ještě dnes místního času.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj hostí města Praha a Ostrava.