Hlavní obsah

Drsné uvítání v derby po 15 letech: Budeme vás věšet, burani z vesnice!

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Žádná přátelská pohodička. Pořádně drsný transparent připravili fandové hokejového Zlína před derby v Chance lize pro hosty ze Vsetína. Ti se dokonale pomstili, vyhráli 2:0 a v tabulce jsou první, zatímco Zlín osmý.

Foto: Sport.cz

Zlínský zimní stadion. Ilustrační foto.

Článek

Oba týmy z 35 km vzdálených měst proti sobě v soutěžním utkání nastoupily po dlouhých patnácti letech.

Že půjde o specifické a rizikové střetnutí bylo jasné hned. Zaplněný stadion, elektrizující atmosféra, nezdar mdlých domácích, kteří se marně snažili skórovat... O to rázněji ovšem znělo vyjádření zlínských fandů na obřím transparentu. "Smrt Vsetínu. Budeme vás věšet, burani z vesnice."

A aby to někteří příznivci Ševců vyšperkovali, tak se údajně ve svém sektoru dokonce pokusili zapálit šibenici, na které visela slaměná figurína.

Reakce v internetovém prostoru na sebe nenechala dlouho čekat. „Odporné, totální dno, možná ještě níž," napsal jeden z fandů.

Nad obsahem sdělení na transparentu se pozastavil i místní redaktor České televize Josef Kvasnička: "Choreo, které překonalo dno."

Reklama

Související témata:
Výhrůžka