Hlavní obsah

Vedení Šumperku reagovalo na sestup. Klub nabídlo k prodeji

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Hokejisté Šumperka po sobotní domácí porážce v 50. kole první ligy s Kolínem 3:0 definitivně přišli o šanci na záchranu v soutěži. Reakce na sestup byla blesková. Ředitel klubu Vladimír Velčovský, majitel společnosti Hokej Šumperk 2003 s.r.o., která tamní hokej provozuje, krátce poté nabídl její stoprocentní podíl k prodeji. Právu to v pondělí potvrdil sám Velčovský. Blíže se však k tomu vyjádřit nechtěl.

Foto: Profimedia.cz

Hokejisté Šumperka přišli o naději na záchranu v první lize (archivní foto)

Článek

„Cílem je zajistit do budoucna sportovní ambice a ekonomickou sílu klubu," stojí v nabídce na odkup společnosti zveřejněné na klubovém webu, na kterou Právo odkázal. Zájemci se mohou hlásit do letošního 24. března.

„Pokud bych vám měl říct, co vše mě k tomu vedlo, bylo by to na hodiny vyprávění. A pouštět se do toho ani nechci. Jsem zklamán, znechucen, a to i osobními útoky na mou osobu, moji rodinu. Pohár trpělivosti po dlouhých sedmnácti letech, co v šumperském hokeji působím, přetekl. Ať si to teď zkusí někdo jiný. Co bude dál, pokud se nikdo nenajde, nevím. Jsem soukromá firma, a až uplyne lhůta, kterou jsem stanovil, nějak se rozhodnu," řekl Právu bez dalších podrobností Velčovský.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NHL

Toronto - Boston 2:4

Video
Boston i díky Pastrňákovi vyhrál v Torontu a vede sérii. Slaví i Hertl
NačítámNačíst další články