Hlavní obsah

Vždyť vypadáte jako Sparta, posmívají se na Slovensku. Není to záměr, brání se klub

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Vždyť vypadali úplně stejně jako Sparta! Podobnými posměšnými komentáři se to hemží na sociálních sítích v souvislosti s hokejisty slovenské Spišské Nové Vsi, kteří ve středu odehráli přípravný zápas proti dalšímu účastníkovi tamější nejvyšší soutěže Prešovu.

Foto: TASR / Profimedia, Profimedia.cz

Hokejisté Spišské Nové Vsi v retro dresech z 80. let minulého století.

Článek

Je pravdou, že retro dresy Spišské Nové Vsi z 80. let minulého století se těm sparťanským nápadně podobaly. Nebyly sice rudé ani bílé, které využívá pražský klub, nýbrž žluté, na hrudi ovšem dominovalo velké písmeno „S".

„Určitě tam nebyl záměr vytvořit dresy podobné Spartě. Jedná se o speciální retro edici. V těchto dresech nastupovali hokejisté Spišské Nové Vsi několik let dozadu," vysvětlil pro Nový Čas generální manažer klubu Richard Rapáč, který ve své hráčské kariéře působil i v Liberci a Litvínově.

Zatímco Spišská Nová Ves v úterý Prešovu podlehla 2:3, Spartě se v týž den dařilo lépe, když stejným poměrem vyhrála derby se Slavií.

Reklama