Hlavní obsah

Hokejisty Karlových Varů posílí slovenský obránce Graňák

Karlovy Vary

Hokejisty extraligových Karlových Varů posílí obránce Dominik Graňák, který doposud působil v Hradci Králové. Pětatřicetiletý slovenský reprezentant podepsal na západě Čech dvouletou smlouvu. Energie o tom informovala na svém oficiálním webu. Graňáka tak čeká již třetí extraligové angažmá. Šest sezon hájil barvy pražské Slavie, se kterou se v roce 2003 stal i mistrem. Dva roky poté hrál v Hradci Králové, kde byl v závěru i kapitánem týmu. V české nejvyšší soutěži odehrál 420 zápasů, ve kterých vstřelil 16 branek a přidal 68 asistencí. Účastník loňských olympijských her v Pchjongčchangu a dvanácti světových šampionátů hrál i v Rusku, Švédsku a Švýcarsku. V letech 2012 a 2013 získal s Dynamem Moskva Gagarinův pohár pro vítěze KHL.

Foto: Sport.cz

Obránce Dominik Graňák posílí Karlovy Vary.

Článek

Hokejisty extraligových Karlových Varů posílí obránce Dominik Graňák, který doposud působil v Hradci Králové. Pětatřicetiletý slovenský reprezentant podepsal na západě Čech dvouletou smlouvu. Energie o tom informovala na svém oficiálním webu.

Graňáka tak čeká již třetí extraligové angažmá. Šest sezon hájil barvy pražské Slavie, se kterou se v roce 2003 stal i mistrem. Dva roky poté hrál v Hradci Králové, kde byl v závěru i kapitánem týmu. V české nejvyšší soutěži odehrál 420 zápasů, ve kterých vstřelil 16 branek a přidal 68 asistencí.

Účastník loňských olympijských her v Pchjongčchangu a dvanácti světových šampionátů hrál i v Rusku, Švédsku a Švýcarsku. V letech 2012 a 2013 získal s Dynamem Moskva Gagarinův pohár pro vítěze KHL.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.