Hlavní obsah

Kanadský hokejový útočník Camara podepsal v Pardubicích novou smlouvu

Kanadský hokejový útočník Anthony Camara podepsal novou dvouletou smlouvu s extraligovými Pardubicemi. Sedmadvacetiletý rodák z Toronta by měl na východě Čech působit do dubna 2024.

Foto: Josef Vostárek, ČTK

Anthony Camara z Pardubic.

Článek

"Jsme moc rádi, že Anthony spojí svoji další kariéru s Dynamem. Nabídli jsme mu další smlouvu, protože hned od svého příchodu prokazoval přesně ty kvality, kvůli kterým jsme ho přivedli," uvedl sportovní ředitel Dynama Dušan Salfický na klubovém webu.

Camara působí v Pardubicích druhou sezonu. V minulém extraligovém ročníku nasbíral v 52 zápasech včetně play off 43 bodů za 25 branek a 18 asistencí. V aktuální sezoně vstřelil ve 38 utkáních 18 branek a přidal 14 asistencí a je po momentálně zraněném Robertu Říčkovi druhým nejproduktivnějším hráčem týmu.

"Jsme přesvědčeni, že nám v dalším průběhu této sezony i v následujících dvou letech pomůže k co největšímu úspěchu. Za nás je to jeden z nejlepších extraligových hráčů," řekl Salfický o útočníkovi, který v Evropě působí od roku 2017.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.