Hlavní obsah

Karlovy Vary angažovaly kanadského obránce McFaddena

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Hokejový obránce Garrett McFadden bude v závěru sezony působit v extraligových Karlových Varech. Šestadvacetiletý Kanaďan přichází z Popradu, kde se v minulých dnech domluvil na ukončení spolupráce. V Karlových Varech podepsal smlouvu do konce sezony s opcí na příští rok.

Foto: Václav Šálek, ČTK

Zleva Tomáš Vincour z Brna, brankář Dominik Frodl z Karlových Varů a Tomáš Havlín z Karlových Varů. Ilustrační foto

Článek

„Jsem nadšený z toho, že se připojím k týmu. Slyšel jsem skvělé věci o klubu i městě a jsem opravdu rád, že mohu být jeho součástí. Těším se, až naskočím do zápasu a také na fanoušky,“ uvedl McFadden na klubovém webu.

Do Karlových Varů by měl dorazit dnes a ve čtvrtek se připojí k týmu. Poprvé za Energii může nastoupit v pátek proti Olomouci.

Přihlaste se a sledujte exkluzivní videa z Tipsport extraligy
Přihlásit se

SESTŘIH: HC Kometa Brno vs. HC Energie Karlovy Vary 5:1Video: Tipsport Extraliga / BPA

McFadden působí v Evropě první sezonu, v zámoří hrál v seniorské kategorii v univerzitní soutěži USports za Acadia University, poté nastupoval v AHL a ECHL. V dresu Popradu nasbíral ve 31 zápasech 19 bodů za gól a 18 asistencí.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.