Hlavní obsah

Loseři! Karlovy Vary si po krachu v předkole změnily logo

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Hokejisté Karlových Varů neměli proti Pardubicím v předkole play off Tipsport extraligy šanci. V pondělním domácím zápase (v náhradním azylu v Chomutově) prohráli 2:3 po prodloužení a celkově jednoznačně 0:3 na zápasy. Vcelku paradoxní konec pro tým, který se posmíval Litvínovu, na úkor kterého do vyřazovací fáze postoupil. Nyní se však ukázalo, že si Vary umí udělat legraci i samy ze sebe.

Foto: Slavomír Kubeš, ČTK

Smutní hráči Karlových Varů. Zleva Martin Rohan, Jiří Černoch, Petr Koblasa a Tomáš Mikúš.

Článek

Poslední zápas základní části Tipsport extraligy mezi Litvínovem a Karlovými Vary rozhodl o tom, který z těchto dvou týmu nakonec postoupí do předkola play off. Duel lépe zvládli hokejisté západočeského klubu, kteří zvítězili 3:1. Po utkání si Vary vystřelily na svém twitterovém účtu z poražené Vervy, které předělaly logo.

Z nápisu „Litvínov" v něm zůstalo jenom počáteční písmeno „L," které označuje poraženého, anglicky losera. „Máme pro vás nové logo," připsal klub. Za tuto úpravu to však od některých fanoušků pěkně schytal. „Tak alespoň, že jste vtipní, když už hokej byl děsný a nekoukatelný jak od Litvínova, tak od Varů, fakt hnus," napsal například jeden ze znechucených fandů. Dalším přišlo toto gesto neuctivé a zbytečné, jiní jej naopak kvitovali jako povedenou provokaci.

Energie se však v předkole neohřála dlouho a prohrála v nejkratším možném čase s Pardubicemi 0:3 na zápasy. Po krachu ukázala, že si legraci umí udělat i ze sebe. Své logo přetvořila tak, aby z něj také zbylo jen písmeno „L." „Vrátilo se to jako bumerang," okomentoval změnu jeden z fanoušků.

„A já myslel, že energie jdou nahoru," vtipně poznamenal v narážce na růst cen asistent ženského národního týmu Jakub Peslar. Další příznivci píší, že po tomto gestu už je „průšvih" s Litvínovem zažehnán.

Reklama