Hlavní obsah

Novou arénu jsme nevzdali, uklidňuje Dědek. Sešel se s hlasitým kritikem a chystá další informace

V květnu minulého roku představil pardubický hokejový klub projekt nové arény. Poslední dobou však v médiích chyběly informace, jak snaha investora Petra Dědka a jeho spolupracovníků pokračuje. „My jsme to nevzdali,“ ujišťuje 48letý byznysmen v Příklepu na Sport.cz. „Někdy v březnu, myslím, nějaké informace zase pošleme ven,“ dodává v hokejovém pořadu.

Novou arénu jsme nevzdali, uklidňuje Dědek. Více prozrazuje v pořadu PříklepVideo: Sport.cz

 
Článek

Pardubický klub však měl v posledních měsících řešit jiné záležitosti. „Pracujeme, ale teď to nemělo úplně prioritu," přiznává Dědek.

Stavba, která by měla stát v těsné blízkosti dostihového závodiště, se po odtajnění plánů nesetkávala jen s nadšením. Proti její realizaci se vymezil například legendární žokej Josef Váňa. Také s ním se měl boss Dynama sejít. „Viděli jsme se jednou na jednání. Víte, já jsem zvyklý na to, že lidé kritizují. Já jim říkám: Co jste sami vybudovali? Pojďte ukázat, pojďte říct prostě..." reaguje rodák z Vrchlabí.

Řeší se Rulíkova budoucnost u reprezentační dvacítky. Jak se k situaci staví Pardubice? Pasáž z pořadu PříklepVideo: Sport.cz

„Já každého investora, který dává do sportu peníze a chce něco pro to udělat a dělí se, má nějakou společenskou odpovědnost, tak ho beru," říká Dědek. „Kritiku beru, s tím nemám problém, vypořádám se s ní. Důležité je, aby lidé, co kritizují, pro to také něco udělali, nebo udělali někde něco jiného," pokračuje miliardář.

Více najdete ve videu z pořadu Příklep.

Reklama

Související témata: