Hlavní obsah

Obránce Havlín míří do Mladé Boleslavi

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Hokejový obránce Tomáš Havlín bude v kariéře pokračovat v extraligové Mladé Boleslavi. Sedmadvacetiletý bek doposud hrál za Karlovy Vary. Bruslaři jeho angažování oznámili na klubovém webu.

Přihlaste se a sledujte exkluzivní videa z Tipsport extraligy
Přihlásit se

Karlovy Vary – Mladá Boleslav 4:0 (11. Havlín)Video: Tipsport Extraliga / BPA

 
Článek

„Tomáš je vysoký, silný a dobře bruslící obránce, jakého jsme tu už nějakou dobu neměli. Očekáváme od něj zásadní důraz v našich obranných řadách,“ uvedl sportovní ředitel Martin Ševc.

Havlín je libereckým odchovancem, v dresu Bílých Tygrů získal v roce 2016 extraligový titul a poté i dvě stříbrné medaile. Poslední tři sezony hrál v Karlových Varech, v aktuálním ročníku odehrál včetně play off 37 zápasů a vstřelil tři branky. Celkově má Havlín na kontě v extralize 255 odehraných utkání s bilancí 15 gólů a 42 asistencí.

Přihlaste se a sledujte exkluzivní videa z Tipsport extraligy
Přihlásit se

Karlovy Vary – Olomouc 2:1 (18. Havlín)Video: Tipsport Extraliga / BPA

„Martin Ševc mě oslovil vlastně už během sezony. Že by tady o mě byl zájem. Volal mi snad už někdy koncem letní přípravy. Postupně během sezony, když se vyjednávalo, tak z toho nakonec byla nabídka, která mě mezi ostatními v mnoha směrech zaujala nejvíc. A tak jsem se pro ni rozhodl,“ řekl Havlín.

Reklama