Hlavní obsah

Olomouc reaguje na Konrádovo zranění

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Hokejová Olomouc reaguje na zranění své brankářské jedničky Branislava Konráda. Kohouti se na výpomoci; prozatím do konce listopadu; domluvili s Jakubem Sedláčkem. Ten už Hanákům vypomáhal v úvodu minulé sezony, shodou okolností rovněž v době Konrádova zranění.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Brankář Jakub Sedláček během tréninku na kempu hokejové reprezentace - archivní foto.

Článek

„Kvůli absenci Braňa Konráda jsme se rozhodli doplnit brankářský tým o zkušeného brankáře, který již dobře zná zdejší prostředí," prohlásil generální manažer Olomouce Erik Fürst.

„V loňském roce nám velmi pomohl a víme, co od něj můžeme očekávat," doplnil pro klubový web.

Dvaatřicetiletý zlínský odchovanec Sedláček, jenž má na svém kontě i dva starty za národní tým, v uplynulé sezoně nastupoval po Olomouci i za Kometu, poslední zápas ale odchytal v polovině února a od té doby v soutěžním duelu v brance nestál. Teď míří znovu k Hanákům. Prozatím do konce listopadu, ovšem s možností následného prodloužení kontraktu.

Konrád kvůli zranění nedochytal páteční zápas s Litvínovem a termín jeho návratu zatím není znám. Sedláček, jenž v extralize chytal i za Zlín, Hradec Králové a Spartu, vytvoří v Olomouci tandem s Janem Lukášem.

Reklama

Související témata: