Hlavní obsah

Problém pro Bílé Tygry! Kapitána se drží smůla, musel na operaci

Teprve dvacet zápasů odehrál kapitán hokejistů Liberce Michal Bulíř v letošní sezoně. V říjnu chyběl kvůli poranění kotníku měsíc, teď ho čeká ještě delší pauza. Po operaci lýtkového svalu se bude zotavovat až osm týdnů.

Foto: Jiří Princ/Bílí Tygři Liberec

Michal Bulíř bude hokejistům Liberce chybět 6-8 týdnů.

Článek

Čtyři dny před Vánoci při utkání v Litvínově stihl Bulíř odehrát jen něco přes čtyři minuty. V jednom ze soubojů ho nešťastně zasáhla soupeřova brusle a 31letý útočník ze zápasu odstoupil.

Původně se měl vrátit brzy, ale zranění nakonec má výrazně vážnější charakter. „Hojilo se hůře, že se původně očekávalo, a tak musel liberecký kapitán podstoupit operaci. Ta prodlouží jeho rekonvalescenci o šest až osm týdnů. Na samotný závěr sezony by tak měl být připraven," uvedli Bílí Tygři na svém webu.

Bulíř se do rodného Liberce vrátil po sezoně strávené v Plzni, v níž zazářil 56 kanadskými body a v bodování soutěže byl třetí. Po návratu pod Ještěd měl Severočechy táhnout, ale smůla se ho drží.

Ve dvaceti odehraných zápasech stihl Bulíř jen tři góly, k nimž přidal sedm asistencí. Liberci se však daří i bez klíčového hráče, čtyřikrát za sebou bodoval a drží šestou příčku extraligové tabulky.

Reklama