Hlavní obsah

Řezníček potrestal trenéra Vítkovic Holaně desetitisícovou pokutou

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Hlavní trenér hokejových Vítkovic Miloš Holaň obdržel od ředitele extraligy Josefa Řezníčka desetitisícovou pokutu za kritiku rozhodčích po pátečním zápase s Českými Budějovicemi, který Ostravané vyhráli 4:3 v prodloužení. Holaň se provinil proti hernímu řádu soutěže, který v den zápasu zakazuje hráčům, trenérům i dalším zástupcům klubů hodnotit výkon sudích.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Trenér Vítkovic Miloš Holaň.

Článek

Holaně naštval moment ze 48. minuty, kdy hlavní rozhodčí Hejduk s Kikou udělili ruskému obránci Vítkovic Solovjovovi dvouminutový trest za podrážení Voženílka. V následné přesilovce srovnal českobudějovický Gulaš na 3:3.

„O tom, že nemáme tři body, rozhodl odpískaný faul, který dle mého nebyl. Voženílek tam skočil jako do bazénu. Nikdy jsem se k tomu nevyjadřoval, ale teď ty emoce musím pustit ven," čertil se Holaň.

„Co se na ledě někdy děje za věci, za neodpískané fauly, kolik toho je... Soupeř má jedno vyloučení, my máme tři. Díky tomu třeba nezískáme tři body. Je to hodně k zamyšlení," prohlásil vítkovické trenér.

Reklama

Související témata:
  Třinec - Pardubice dnes 17 : 00
20240426T17 : 00:00+0200
Třinec vs. Pardubice
Třinec vs. Pardubice
Třinec
Pardubice